daytrading bättre aktieaffärer daytrading kurs

    Vi erbjuder: ps

Kurser trading från grunden genom grundläggande kunskap i vad aktier är. Fundamental och teknisk analys fram färdiga strategier: WT1.1, iTrend och W5 för både kort- och långsiktig handel.

Du lär dig modeller med tydliga regler. Deltagarna på våra kurser är våra bästa säljare (läs här), särskilt de som gått andra kurser.

På kursen, som genomförs i ett högt tempo, lär du dig allt du behöver veta (läs mer)  för att lyckas med din trading. Du får ett gediget material så att du kan träna hemma i lugn och ro. Gratis konsultation i två månader ingår.

Tradingkurser

ps model daytrading kurs

Tradingtid i Stockholm

Vinnarbyrån © 2014 • Förbjudet att kopiera innehållet • Tel: 0708-660760

Vi samarbetar med:

Nyheter: ps model,daytrading kurs, daytrading

Ny Bok: Autobahn till lönsam trading »

Detta är Tobbes fjärde bok och den hittills mest omfattande. En stor del av boken handlar om tradingpsykologi och vikten av fasta regler samt uppföljning. I boken får du ta del av WT1.1, iTrend, W5 och W5-Auto. Peter Nilsson, författare till bl a Boken om Gerillatrading, Edge – lyft din aktiehandel till en ny nivå och Framgångsrik aktiehandel – 10 vinnande strategier, skriver så här om boken: "Det är en konst att göra det krångliga enkelt. För en nybörjare tror jag trading kan framstå som krångligt. Kanske inte direkt svårt och komplicerat, men just… krångligt. Denna bok gör det lättare att reda ut vad som är viktigt och oviktigt. På resan kan denna bok ses som autobahn – du sparar mycket tid genom att ta del av Tobbes kunskaper och erfarenheter". Beställ boken på denna länk.

Bok: Bli en vinnare med Candlesticks »

Detta är Tobbes tredje bok om trading och den första heltäckande boken på svenska om candlesticks. Alla bilder är i färg och exemplen med aktuella svenska aktier. Du lär dig tolka och läsa psykologin bakom enskilda candles och formationer i kapitlet "Slaget om kursstapeln". Det blir allt viktigare om du ska lyckas på aktiemarknaden, oavsett om det är på kort eller lång sikt, att du kan tolka psykologin i diagrammen. Så här skriver Peter Nilsson, författare till bland annat "Edge - lyft din aktiehandel till en ny nivå" och "Framgångsrik aktiehandel - 10 vinnande strategier": "Många svenska tekniska analytiker har anledning att glädjas när Tobbe Rosén nu släpper den första svenska boken med fokus på Candlesticks. Läs boken med andakt och njut av det faktum att diagrammen faktiskt visar svenska och inte amerikanska aktier. Det tänker jag göra". Adlibris, Bokus, CDON.COM, Vinnarbyrån

Bok: Vinnande Aktieplaceringar  »

Med hjälp av programmet Hitta Kursvinnare och en enkel, konkret modell hittar du undervärderade aktier. Modellen visar när det är dags att köpa och sälja för att vara med på uppgångarna men undvika nedgångarna. Du lär dig bygga en långsiktig aktieportfölj, men slipper se dina besparingar försvinna när börsen rasar. Detta är Tobbes andra bok.

Du beställer boken här: Adlibris, Bokus, CDON.COM, Vinnarbyrån

Blogg om daytrading och aktietips »

Gå gärna in på vår blogg. Varje morgon kommer marknadsläget och analyser att ske. Titta gärna in på: BT-kanalen

http://winningtrading.vinnarbyran.se och kom med synpunkter.

Sida om Candlestick »

Gå gärna in och titta på denna sida om Candlestick http://vinnarbyran.se/tekniskanalys.html. Klicka på formationerna och lär dig psykologin bakom formationerna.

Tradingportalen, Börstjänaren, PS Model

DAYTRADING, DAYTRADING KURS,

daytrading, Winning Trading