Autobahn till lönsam trading:

Tradingpsykologi

 

Tradingplan och loggbok

 

Money management

 

Teknisk analys

 

Exitstrategier

 

Gap och hur de kan utnyttjas

 

Slaget om kursstapeln

 

Lämpliga tradingtider

 

Winning Trading 1.1

 

iTrend (Winning Trading 2.1)

 

W5 (Winning Trading 3)

 

W5-Auto

 

Anpassa Hitta Kursvinnare

 

Alla bilder i boken är i färg (368 sidor)

Candlesticks, på svenska:

Kombinera teknisk analys & candlestick

 

 Candlesticks från början

 

Slaget om kursstapeln

 

Så här vet vi vilken sida vi ska välja

 

Trender och hur de definieras

 

Momentum och gummisnodden

 

Formationer

 

Enkla candles

 

Dubbla candles

 

Multi candles

 

Öst möter väst

 

Gap och hur tradingtekniker

 

Break out strategier

 

Vad ska tradas och när?

 

Alla bilder i boken är i färg

Beställning böcker:

Autobahn till lönsam trading »

Detta är Tobbes fjärde bok om trading och värdepappershandel. Mycket fokus i boken ägnas åt tradingpsykologi, vikten av fasta regler och uppföljning. Du får på ett lättbegripligt sätt lära dig grundläggande teknisk analys och money management. Ett av de mer omfattande kapitlen handlar om exitstrategier och tradingprocessen.

I boken får du ta del av tre strategier för relativt kortsiktig handel. WT1.1 som är en vidareutveckling av Winning Trading - All in - Any Out och iTrend (tidigare WT2.1). För första gången presenteras swingstrategin W5 som bygger på fem pusselbitar och tydliga regler för hur de ska användas. W5-Auto som beskrivs i slutet på boken går att köpa om man vill att strategin ska köpa och sälja automatiskt.

Peter Nilsson, författare till bl a Boken om Gerillatrading, Edge – lyft din aktiehandel till en ny nivå och Framgångsrik aktiehandel – 10 vinnande strategier, skriver så här om boken: "Det är en konst att göra det krångliga enkelt. För en nybörjare tror jag trading kan framstå som krångligt. Kanske inte direkt svårt och komplicerat, men just… krångligt. Denna bok gör det lättare att reda ut vad som är viktigt och oviktigt. På resan kan denna bok ses som autobahn – du sparar mycket tid genom att ta del av Tobbes kunskaper och erfarenheter".

 

Tobbe är en av utbildarna i ST3-projektet där deltagarna under ett år lär sig vad som krävs för att bli framgångsrik trader. 

I boken Autobahn till lönsam trading får du ta del av många års erfarenhet i ämnena tradingpsykologi, analys och handfast trading. Peter Nilsson: "Gör plats i bokhyllan för nytillskottet bredvid Tobbes tidigare böcker, men låt den inte stå där och samla damm".

Boken kostar 495 kronor inklusive moms och frakt. Boken går än så länge bara att beställa hos Vinnarbyrån. Du beställer enklast genom att ange "AB" i fältet nedan. Leverans sker samma dag eller första börsdag efter beställning. Boken kan även beställas med 15 timmars videokurser på DVD-skivor och kostar då 1995 kronor inklusive moms och frakt. Ange "AB+KURS" i fältet nedan.

(Om du har företag och vill ha boken på företaget kan du ange namnet på företaget. Se dock till att Posten känner till det annars går paketet i retur).

Bli en vinnare med Candlesticks eller Slaget om kursstapeln »

Många tror att det viktigaste när man handlar med aktier är att studera aktiemarknaden fundamentalt och hålla koll på nyheter och statistik. Att lägga fokus på varan eller tillgången är inte alls lika viktigt som vem man gör affärer med. Oavsett om vi handlar med ris, guld, apelsinjuice eller värdepapper gör vi affärer med människor som reagerar på samma sätt oavsett i vad förlusten eller vinsten görs.

Detta är Tobbes tredje bok och den första boken på svenska som beskriver candlesticks på ett enkelt sätt. Det är många beskrivande bilder i boken, alla i färg

Peter Nilsson, författare till bl a Edge – lyft din aktiehandel till en ny nivå och Framgångsrik aktiehandel – 10 vinnande strategier, skriver så här om boken: "Många svenska tekniska analytiker har anledning att glädjas när Tobbe Rosén nu släpper den första svenska boken med fokus på Candlesticks. Tobbe är en veteran i tradingsammanhang och har under hela sin karriär haft fokus på Candlesticks. På hans webb har vi i många år kunnat läsa om de olika formationerna och hur de ska tolkas".

Boken kostar 295 kronor inklusive moms och frakt. Du beställer enklast genom att ange "CS" i fältet nedan.

(Om du har företag och vill ha boken på företaget kan du ange namnet på företaget. Se dock till att Posten känner till det annars går paketet i retur).

 daytrading bättre aktieaffärer daytrading kurs

Vinnarbyrån © 2014 • Förbjudet att kopiera innehållet • Tel: 0708-660760

Tradingportalen, Börstjänaren, PS Model

DAYTRADING, DAYTRADING KURS,

daytrading, Winning Trading

Från dödstankar till livsglädje - ätstörningen höll på att ta mitt liv »

"Precis som många andra trodde jag för några år sedan att bara den som var smal kunde vara snygg. Att få bort några kilo är ofta ett lättare mål att nå, än att träna upp insidan för att må bättre. Den som är osäker provar alla möjliga bantningsmetoder, som kan få allvarliga konsekvenser för en redan bräcklig person. Ibland till och med livshotande. Det är lätt att tro att självkänslan stärks, och att jag kommer att må bättre, om jag bara går ner i vikt. Det fungerar inte så.

Idag vaknar jag till varje ny dag och längtar efter det som dagen har att bjuda på. Tyvärr har det inte alltid varit så. För några år sedan ville jag bara avsluta det lidande som dagens prövningar slängde mot mig. Min låga självkänsla drev mig allt längre in i det mörka anorexiadjupet.

Jag hade turen att träffa på Mia Törnblom som guidade mig till rätt väg och gav mig verktyg för att träna upp självkänslan. Den resa jag då påbörjade skulle helt förändra mitt liv. Idag jobbar jag som kognitiv coach och hjälper människor som lider av ätstörningar.

Under mitt tillfrisknande blev det allt tydligare för mig att det var mental hälsa som var mitt kall. Tack vare min lärare och numera samarbetspartner Gaya Pienitzka har jag fått djupare insikter om mentalt välbefinnande och tagit min personliga utveckling till nya höjder.

Ska man må bra - på riktigt, behöver man träna både den fysiska och psykiska hälsan. Följ med på min resa mot det bästa målet som finns - livsglädje. Jag har valt att kalla detta för mentafys. Priset för boken är 210 kronor inkl moms och frakt.

Boken innehåller flera kapitel med tips om mental träning som även traders har nytta av. / Tobbe

** Slut, ersätts av Autobahn till lönsam trading **

Winning Trading - All in - Any out »

"Låt börsklimatet styra dina affärer - både på kort och lång sikt".

I formuläret nedan kan du beställa boken Winning Trading - All in - Any out. Priset 295 kronor inklusive moms och frakt. Om du vill beställa mer än en bok eller har övriga önskemål kan du ange det i meddelanderutan.

Boken levereras samma dag som beställningen inkommer.  

Fyll i en korrekt mailadress då beställningen kommer att bekräftas via den adress som anges. 

(Om du har företag och vill ha boken på företaget kan du ange namnet på företaget. Se dock till att Posten känner till det annars går paketet i retur).

Denna bok är tyvärr slut! Det kommer en uppföljare där även ett par andra modeller presenteras och även fler plattformar. Den nya boken kommer under Q1 2013

** Kommer en ny version i början av sommaren ** Vinnande aktieplaceringar - Från undervärderad till högpresterande »

"Börsklimatet skall vara din kompass...

inte orsaken till att placeringar blir långsiktiga..."

I formuläret nedan kan du förhandsboka boken Vinnande Aktieplaceringar - Från undervärderad till högpresterande". Priset är 295 kronor inklusive moms och frakt. Om du vill beställa mer än en bok eller har övriga önskemål kan du ange det i meddelanderutan.

Fyll i en korrekt mailadress då beställningen kommer att bekräftas via den adress som anges. 

(Om du har företag och vill ha boken på företaget kan du ange namnet på företaget. Se dock till att Posten känner till det annars går paketet i retur).

Fyll i fälten nedan korrekt, du kommer få bekräfta beställningen via mail »

Namn:                              
AB / CS / Malins:                 
Adress och postadress:        
Telefon dagtid:                     
Mail:                                 

Frågor/övrigt. 
Vid fakturering på företag ange önskemål kring faktureringen: